2011. június 27.

Urban Decay Zero-teszt

 Úgy alakult, hogy pár hete hozzájutottam életem első Urban Decay palettájához, méghozzá a Preen Shadow Box-hoz.

Ezt a palettát Edittől rendeltem, akit már nagyon sokan ismertek. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nagyon gyors és megbízható.
Arra gondoltam, hogy egyesével mutatom be, hogy mit is rejt magában a paletta. A mai alanyom egy fekete szemceruza lesz, amire már réges-rég kíváncsi voltam.

 Lehet, hogy sokatoknak unalmas egy fekete szemceruza tesztje, de azoknak talán hasznos lesz akik a vízvonalra keresnek egy jó ceruzát, mert úgy gondolom az a legkritikusabb pont ahol egy szemceruza el tud vérezni.



Sok helyről nagyon jókat hallottam, és kíváncsi voltam nálam hogyan remekel majd. Mire is ez a nagy felhajtás körülötte.
A palettához tartozó mini szemceruza 0,8g, míg a teljes méretű 1,2g. Egy puha, géles textúrájú ceruza. Semmi csillám, szép intenzív fekete szín.



egyszer húzva        többször áthúzva

Sajnos meg kell, hogy mondjam én csalódtam a ceruzában, mert vízvonalon nagyon rosszul teljesített. Kb. fél óra alatt lepislogtam. Nagyon fáj a szívem emiatt. De ettől függetlenül a szempillák tövében lerobbanthatatlan. Persze ez nem azt jelenti, hogy másoknak nem válik be a vízvonalon, mert én arra is gondoltam, hogy mivel kontaktlencsét hordok, többet pislogok és nedvesebb is a szemem, bár lehet, hogy ez hülyeség. Szóval egy próbát mindenképpen megér, főleg így, hogy a paletta árában benne volt a szemceruza is. Egyébként a teljes méretű ceruza ára 18$. Kicsit soknak találom, de embere válogatja :)

Nálunk ez a márka még nem kapható, de remélem hamarosan elérhető lesz a MUP-ban. Azoknak akik nem akarnak/tudnak ennyit áldozni egy szemceruzára, mert meg kell, hogy mondjam én is a paletták miatt várom ezt a márkát, azok nagyon vonzanak. :) Azoknak nagyon jó alternatíva az Avonnál kapható Supershock gél állagú szemceruzák.


egyszer húzva       többször áthúzva

  Ezek a ceruzák tovább fent maradnak a vízvonalamon. Nem állítom azt, hogy egész nap bírják, de 2-3 óráig tuti. A 10-es kampányban 699Ft-ért lehet majd megvásárolni. 7 színben kaphatóak és 1,2 grammosak.

Ti mit használtok a vízvonalra? Esetleg van Urban Decay szemceruzátok? Nálatok hogy remekel?



2 megjegyzés:

  1. :( sajnálom, hogy neked nem vált be, nekem egész nap bírja a vízvonalamon, sőt néha még másnap reggel is látszik egy halvány csík... A kéket próbáltad már vízvonalon?

    VálaszTörlés
  2. Igen próbáltam, érdekes módon az bírja. :) Nem tudom miért lehet ez?!

    VálaszTörlés