2014. április 24.

Playboy Play It Lovely testápoló

Én, sok más lánnyal ellentétben imádom a testápolókat. Szeretem kipróbálni az újdonságokat mert nagyobb bennem az újdonságok iránti vágy, mint hogy valamelyiket is újra vásároljam. 
Ma a jelenlegi testápolómat szeretném megmutatni Nektek.

A márka parfümjeiből, tusfürdőiből már használtam pár illatot, szerintem ár-érték arányban teljesen megfelelőek. Így ezen felbuzdolva nagyon kíváncsi lettem a testápolóra is.



A csomagolása szerintem semmi extra, de mégis tetszetős. Édes, kis rózsaszín-fehér műanyag flakon, mely 250ml-ert rejt magában. Homokóra alakjával szerintem a nőiességet szeretnék szemléltetni. A márkajelzés eléggé szembetűnő.  Ami nekem igazán tetszik az pár apróság, mégpedig a "press To play" felírat, valamint logó a kupak tetején. 
A flakon fogását segíti, hogy az oldalán ez fűző szerű minta fut, így használat közben nem csúszik ki a kezünkből.






24 órás hidratálást, bőrbarát formulát és gyors felszívódást ígér. Ebből a gyors felszívódás és a bőrbarát formula tényleg igaz, de sajnos a 24 órás hidratálást már megkérdőjelezném, főleg a száraz bőrnél. Nekem jelenleg normál a bőrtípusom és a hidratálását megfelelőnek érzem, de nem tart ki 24 óráig.

Az illata nagyon kellemes, édeskés, virágos, de nem túl erős. A leírása szerint ez a bazsarózsának köszönhető.Használat után még pár óráig érezhető
 a bőrön. 

Ismeritek a Playboy illatait? Van kedvencetek?

1 megjegyzés: