2013. december 5.

Lush karácsony

Eddig mindig a gyors zuhanyzás híve voltam, egyszerűbbnek és gyorsabbnak is láttam gyorsan beugrani a zuhany alá, és már indulni is tovább, de ez a napokban jelentősen megváltozott, köszönhetően a Lush karácsonyi termékei közül néhánynak.

Már régebben is próbáltam és használtam fürdőgolyókat és különböző termékeket amikkel mókás színe lett a víznek, vagy éppen hatalmas habja, de ezek a termékek teljesen elvarázsoltak és levettek a lábamról. 

Nagy kedvencem lett a Father Christmas fürdőgolyó, ami a télapó fejét formázza.

 Hatalmas mennyiség, én többszöri használatra is tudom javasolni, bár kicsit nehézkes törni, morzsolni. Különlegessége, hogy bár kívül rózsaszín és fehér, belül zöld. A fürdővizet pedig nagyon színessé varázsolja ahogy keverednek a színek. Az illata kellemes narancsos, mandarinos.

A Magic Wand egy nagyon érdekes és mókás pálcikás habfürdő. 

Amikor már megengedtük a fürdővizet csak néhányszor belemártjuk és megmozgatjuk, nagyon dús habot képez, így többször is használhatjuk. Az illatát imádom, mert cukorka illata van.

A másik nagy kedvencem a Candy Montain habfürdő. Nevéből adódó, hogy nagyon klassz édes cukorkaillatú ő is. 
 
Snow Fairy tusfürdő teljesen levett a lábamról a cuki rózsaszín színével és a gyönyörű csillámokkal amik tusolás után a bőrön is megmaradnak.


Vanília illatú, de én vélek felfedezni benne egy olyan édes illatot is, amit régen a gömbrágók árasztottak magukból (tudjátok azok a rágók amiknek csak 1 percig volt tömény édes ízük) :) Azt hiszem, egész évben tudnék vele tusolni!

Angel's  Delight szappan volt az a termék amire kicsit nehézkesen vettem rá magam, mert nem szoktam szappant használni. De végülis megszerettette magát velem, mert nagyon jó gumicukor illata van, ami a bőrön is tartós marad.

Az egyetlen kakukktojás a Santa's ajakradír, mely szintén nagyon édes és eszméletlenül jól radírozza az ajkakat. Stílusos piros színű, kristálycukrot tartalmazó radír. 


Bár ez volt az első találkozásom a Lush termékeivel, de úgy gondolom nem az utolsó. Kicsit talán szerencse is, hogy nálunk nincs boltjuk, de a termékek weben is elérhetőek, így biztos, hogy nemsokára rendelni fogok a többi klassz dologból.

2 megjegyzés:

  1. tusfürdő használati utasítását olvastad a hátulján? :))

    VálaszTörlés
  2. szuper cuccok:)

    jah, új olvasód/követőd vagyok :33

    www.beautyandfashion-makeup.blogspot.com

    felíratkoztam ám hozzád :)

    puszi

    VálaszTörlés