2013. augusztus 22.

Bioderma Sébium AKN

Még karácsony környékén vettem ezt a krémet egy Sébium H2O-val (250ml) egy csomagban. Nagyon jó áron jutottam hozzá, hiszen az arclemosó áráért kaptam ajándékba, kb. 3500Ft környékén.
Több bőrproblémára voltak összeállítva csomagok, de úgy döntöttem, hogy hiába a nagy hipe a Sensibio körül, én mégis a bőrömnek megfelelőt próbálom ki, főleg ha egy krém is jár hozzá.


Első körben a bőrápolóról szeretnék írni nektek.


"Az első, egyedülálló bőrápoló mitesszeres, pattanásokra, aknéra hajlamos bőrre, amely szabályozza a bőr faggyú-összetételét is.
 A szabadalmaztatott Fluidactiv® komplex tartalma szabályozza a bőr faggyú összetételét, ezáltal a Sébium AKN meggátolja a pórusok eltömődését és a mitesszerek, pattanások kialakulását.
 A Sébium AKN komplett kezelést nyújt minden bőrproblémára. A keratoreguláló aktív összetevők mélyen tisztítják a pórusokat. A magas cink-glükonát tartalma normalizálja a faggyú termelődését és gátolja az akné kialakulását okozó baktériumok túlszaporodását. Nyugtató hatású összetevői csökkentik a vörös foltokat.

 Sébium AKN  tisztává és puhává teszi a bőrt.

 Hidratáló hatású összetevői miatt a Sébium AKN használata kényelmes.

 Nem komedóképző, könnyű és olajmentes összetétele könnyű használatot biztosít.

 A Sébium AKN kiváló toleranciát mutatott a tesztek során az aknéra és pattanásra hajlamos bőr esetében.


  A Sébium AKN használható önmagában, de a hatékonyabb eredmény érdekében ajánlott más dermatológiai készítmények kiegészítő használata. 

 Naponta egyszer vagy kétszer vigye fel a Sébium AKN-t a megtisztított bőrfelületre (ideális esetben Sébium habzó gél-t vagy Sébium H2O-t használjon a tisztításhoz), majd törölje szárazra.

 A Sébium AKN használata után sminkelheti bőrét. Kerülje el a szem környékét.

Tulajdonságok
Illatosított összetétel.
Nem komedóképző.
30 ml tubus


Összetevők
WATER (AQUA), DI-C12-13 ALKYL MALATE, C12-13 ALKYL LACTATE, DIPROPYLENE GLYCOL, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, GLYCERIN, PTFE, SALICYLIC ACID, XYLITOL, ZINC GLUCONATE, ARACHIDYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, GLYCYRRHETINIC ACID, MANNITOL, GINKGO BILOBA EXTRACT, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, RHAMNOSE, BEHENYL ALCOHOL, POLYACRYLAMIDE, SODIUM HYDROXIDE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, XANTHAN GUM, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-7, DODECYL GALLATE, FRAGRANCE (PARFUM).



Én napi 1x, reggelente szoktam használni az arcápolási rutinom utolsó lépéseként. Könnyen adagolható műanyag tubusban van. A krém fehér színű, könnyen beszívódik.



Nekem kicsit zavaró a krém illata, még nem találkoztam hasonlóval sem, kicsit talán szúrós. De semmiképpen sem átlagos krém illata van az biztos... Ennek ellenére nagyon megszerettem, olyannyira hogy már újra is vásároltam és kiegészítésképpen még pár Sébium terméket is vettem, amiről a későbbiekben szintén írok majd.

Nagyon jól mattít, még ebben a nagy melegben is nagyon jól működött. Sokkal szebb, egészségesebb a bőröm amióta használom, sokkal kevesebb mitesszerem van és már a pattanások sem jellemzőek. A hidratálása is megfelelő számomra, ebből a szempontból elég csak ezt a krémet használnom.

De hogy hátrányát is írjak, az pedig nem más, hogy nem tartalmaz fényvédőt. Ez szerintem egy elég nagy hátránya a krémnek, úgyhogy mindenképpen kiegészítésre szorul. Viszont ezt leszámítva nagyon meg vagyok elégedve vele.


 Ti milyen hidratálót használtok? Ismeritek ezt a terméket? Mi a véleményetek a márkáról?








1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Én is megvettem nyár elején ezt a krémet, de maximum 3x használtam. Sajnos nekem a bőröm nagyon nem bírta és nem hogy használt volna rontott a helyzeten. Egyébként a mattító hatása csodálatos, a szaga pedig valóban borzalmas :) Sajnos én teljes áron vettem a krémet fölöslegesen :/

    VálaszTörlés