2012. július 8.

Júniusi kedvencek

Ma a júniusi kedvenceimet hoztam el Nektek. Van pár új termék is az arc-, ill. a hajápolásomban amikről teszt is érkezik nemsokára.

Végre valahára elfogyott a Syoss hajbalzsamom. Nem volt vele semmi gondom, de igazából semmi extrát sem nyújtott, így most kipróbálom a Kallos hajbalzsamát. Az Euros boltban találtam rá nevetséges 290 Ft-os áron. Kíváncsi leszek hosszú távon hogy fogunk kijönni. Avonos hajvégápoló szérum, igazából nem újdonság, mert ez már a második üveg. Imádom, mert szép fényes lesz tőle a hajam és az illatát is szeretem. Vele kapcsolatban vigyázunk, hogy ne kerüljön a hajtövekre, mert nagyon zsírossá tudja tenni. Másik újdonság is Avonos, Solutions Complete Balance mélytisztító agyagos arcmaszk. Nagyon jól hűsíti a bőrt, heti 1x használom amióta ilyen meleg az idő és a bőröm átváltott nagyon olajosba.

A sminkek terén nem sok újdonság van, inkább kevesebbet használtam ebben a hőségben.

Az arcomra hidratálás után a T-vonalba felvittem a Catrice primert, majd a Rimmel Stay Matte púderrel fixáltam. Erre került még egy kis bronzosító. Két félét használtam, mikor milyen volt a kedvem. Ha a mattot szerettem volna, akkor a FdS Sun Ray bronzosítóját (teszt ITT), ha kicsit csillámosabbra vágytam, akkor a Too Faced bronzosítóját (teszt ITT).


A szememre élénkeb színeket használtam, vagy az Avon Supershock Vivid liquid folyékony szemhéjfestékét (glistening teal, pink reflects), ezt egészítettem ki tusvonallal. Ehhez szintén az Avon Supershock gél állagú szemceruzáit használtam, vagy a L'oreal ásványi szemceruzáját barna színben (teszt ITT). A szemöldököm kicsit megigazítottam az Avonos szemöldök ceruzával, a szempilláimat pedig az átlátszó Jillian Dempsey spirállal.

Rúzsok eléggé előtérbe kerültek, azt hiszem ebben a hónapban elég sokat használtam belőlük.

Két régebbi Avonos rúzs, már nem kaphatóak, de néha az akciós szórólapon összefuthatunk velük. Nincs erős fedése, sem színe, inkább gyönyörű csillogása . Egy régebbi Essence trendkiadás rúzsa is előkerült 50's Girls Reloaded (I'm Sailing). Valamint az Apricot Mystery Avonos rúzsról nem tudok lemondani, csodaszép hétköznapi színe van. Mindenhez passzol.
Volt, hogy csak egy kis szájfényhez volt kedvem, akkor a Supershock Melon Madness árnyalatát használtam (teszt ITT), volt hogy extra tartósságra vágytam akkor az Astor Perfect Stay Nude Sweetness-t.

Ez a hónap eléggé Avonosra sikeredett, de sebaj. :)

Nektek mik voltak a kedvenceitek a hónapban? Van ezek közül olyan amit Ti is szívesen használtok?


4 megjegyzés:

  1. Ezt az Avon arctisztítót én is nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
  2. Nekem a hajvég ápoló szérum van meg én is imádom meg anyum is, tényleg gyönyörűen rendbe hozzta a hajvégeimet! :)))

    VálaszTörlés
  3. Azok a rúzsok és szájfények nagyon tetszenek, én is imádom az Avonos dolgokat!:)
    Nagyon tetszik a blogod, fel is iratkoztam! :)
    xx
    http://s-lounge.blogpsot.com

    VálaszTörlés
  4. Catrice Prime&Fine nekem is a kedvenc ebben a melegben. :) A rúzsok és a szájfények nagyon szépek, mindegyiket elfogadnám. :)

    http://moonangelstories.blogspot.com

    VálaszTörlés