2012. január 23.

Müllerben jártam...

Biztosan mindenki értesült már róla, hogy felkerültek a polcokra az Essence és Catrice legújabb trendkiadásai. Ma beugrottam a Müllerbe, hogy jobban szemügyre vegyem őket és olyan szerencsém volt, hogy a még érintetlen displayekről válogathattam és a teszterekbe is én mászhattam bele először.

Nem vásároltam túl magam, hiszen a Legends Of The Sky kiadásból csak a pirosítót és egy szemfesték/szemceruza kombót (I Am Aviator), a Hidden Worldból pedig 2db hab állagú szemhéjfestéket (Yes, I wood/ Rosy Cosy). Gondolkodtam még 1-2 lakkon is, de egyik sem volt különleges és hasonló árnyalatom van itthon. Valamint a tükrön is, de láttam Timinél hogy elég kicsi benne maga a tükör, így az sem jött velem.
Természetesen a kézkrémekre is lecsaptam, egyedül az epres fogott csak meg, de ennek isteni és intenzív illata van.




Sajnos mintákat ma nem tudtam készíteni, mert nemrég értem haza, de a hét folyamán remélhetőleg sikerülni fog világosban alkotnom. :)

Valamint szeretném megosztani veletek azt az információt, hogy elkezdődött az Essence (299Ft) és Catrice (599Ft-tól) kiárusítás. Nincs konkrét célom, de azért meg fogom lesni :)

Ti vásároltatok valamit ezekből a kiadásokból? És a kiárusításokból?

3 megjegyzés:

  1. Sajnos itt catrice nincs :/ az essence kiárusításon pedig csak egy szájfényt vettem :) nem akarom halmozni a cuccokat :D

    VálaszTörlés
  2. Még én sem voltam, de ezen a héten be kell mennem egy Rossmannba :]

    VálaszTörlés
  3. Melyik müllerben jártál? *-* Én már bevásároltam az Essence leárazottakból, mindjárt meg is írom a posztot, ha majd van kedved, nézd meg :)

    VálaszTörlés