2011. december 14.

NYC SHOW TIME Glitter eyeliner-teszt

Be kell vallanom őszintén Nektek, hogy eddig egyetlen egy NYC termékem sem volt, de azt hiszem ez mostantól megváltozik, főleg hogy most 25%-kal olcsóbban lehet beszerezni ezeket a Rossmannban.


Már régóta kerestem egy olyan fekete szemceruzát amiben csillámok vannak, de egyszerűen sehol sem találtam, ha pedig találtam is, vagy iszonyatosan drága volt, vagy olyan kemény volt, hogy semmit sem tudtam kicsikarni belőle.
Még az ősidőkben volt egy Manhattanas csillámos ceruzám amit imádtam, de azóta sem láttam, lehet hogy valami limitált szériát sikerült kifognom akkor.



A ceruza a SHOW TIME GLITTER EYELINER nevet kapta, nagyon tetszik benne, hogy le van fóliázva, így esélyt sem kap arra, hogy előttünk valaki kipróbálja és a hegye felét elhasználja, esetleg le is törje. Az így járt ceruzákat nem igazán veszi meg senki, legalábbis én mindig addig keresek, kutakodok amíg egy érintetlen példányt nem találok.
A színem neve pedig Show Time Black, a száma pedig 944.

A fóliát levéve is megmarad a szín neve és kódja, ha újra szeretnénk vásárolni még jól jöhet.






 A súlya 1,075 gramm. A végét műanyag, átlátszó kupak védi. Eléggé strapabíró, táskában sem lesz semmi baja, kozmetikai táskában pedig pláne nem esik semmi bántódása.

Amire a legjobban kíváncsi voltam, és féltem is, hogy mennyire lesz kemény a ceruza. De szerencsére pont olyan amilyennek lennie kell. Nagyon jól siklik, könnyen felvihető és tartós is. Vízvonalon a nap folyamán egyszer kellett korrigálnom.  Viszont amire felhívnám a figyelmeteket az a hegyezése, mert a puhaságából kifolyólag hamar letörhet a hegye, így én hegyezés előtt be szoktam tenni a hűtőbe, hogy még véletlenül se adjam meg az esélyt a letörésnek.

A színe igazi ünnepi darab, biztos vagyok benne, hogy az ünnepek alatt és a szilveszteri buliban is társam lesz, mert nagyon tetszenek benne az apró ezüst csillámok.
Biztos vagyok benne, ha másfajta színekben is ráakadok, akkor beszerzek belőle párat. :)






Ti szeretitek a csillámos ceruzákat? Esetleg már van is ilyenetek?

A szemceruzát a Coty Hungary Kft. biztosította számomra, ez persze semmiben sem befolyásolta a véleményemet. Ezért a bejegyzésért semmiféle juttatást nem kapok, így nem vagyok elkötelezve a cég felé semmilyen formában.

6 megjegyzés:

  1. nagyon szép! kicsit hasonlít a motani avonos gél tusomra, de erősebb a színe.

    VálaszTörlés
  2. Én is beszerzek egyet, mert az Avonos, amit anyukámtól kaptam, nem csillámos, pedig ezen a néven fut. A NYC-től ajánlom a körömlakkokat. 5 napja van fenn a körmömön az egyik mélyvörös, és most kezdett el kopni. Imádom!

    VálaszTörlés
  3. Become Beauty: köszönöm az ajánlást, körül fogok nézni körömlakk fronton is :)

    VálaszTörlés
  4. az avonnak van valami hasonló csillogós ceruzája nem? azt hiszem van több féle szinben is.

    VálaszTörlés
  5. Vixy: Igen, a Glimmerstick diamonds ami ilyesmi, de ebben apróbb csillámok vannak és több színben játszanak. Legalábbis a smokey diamond ilyen :)

    VálaszTörlés
  6. Szia! :-)
    Nekem még nincs ilyenem, pedig tetszik nagyon, feketében és kékben is!:-)

    VálaszTörlés