2011. december 18.

A héten érkezett...

Nagyon boldog voltam amikor a héten megkaptam Erzsitől a csomagocskámat. Nézzétek csak mik lapultak benne:


Nagy meglepetés ért, ugyanis én két dologról tudtam, hogy benne lesz majd. Az egyik a TF szemhéjalapozó minta, mert azt a játékán nyertem, a másik pedig a MAC Paint Potja. Ezeken túl ő még belecsempészett egy illatmintát és egy OPI Rapidry Top Coat-ot is. Ráadásként egy nagyon aranyos kis matrica is volt a borítékon.


Itt is szeretném ezt megköszönni Neked nagyon drága voltál, hiszen a Paint Pot-ot az én kérésemre vásárolta meg. Eredetileg egy limitált szériás színt (Let's Skate) néztem ki magamnak, de sokat hezitáltam rajta, így végül lemaradtam róla. Kicsit bosszantó, hogy a limitált dolgok ilyen hamar elfogynak, és aki nem készül fel rájuk az sajnos így jár.
A csalódottságomat feldolgozva úgy gondoltam, hogy azért nem mondok le róla, csak egy másik szín után nézek, így esett a választásom a sokatok által favorizált Bare Study-ra. Mivel mint már tudjátok én nem a fővárosban élek, és sajnos nem jutok fel oda túl gyakran, így megkértem Erzsit, hogy legyen olyan kedves és ha jár a MAC környékén, akkor vegye meg nekem és postázza el.
Csak így zárójelben szeretném megjegyezni, hogy egy nagyon kedves hölgyet ismertem meg Erzsi személyében, aki ahol és ahogy tud segít annak akinek szüksége van rá, sajnos ez nem mondható el mindenkiről, de hát nem vagyunk egyformák.

Szóval köszönöm szépen a fáradtságot amit az érdekemben tettél! :)

Azt hiszem be kell vallanom, hogy nem ez az utolsó MAC termék amit vásároltam, és már értem hogy mi ez a nagy felhajtás körülötte.

Ti is használtok MAC termékeket? Meg vagytok elégedve velük? Szeretnétek ha egy külön bejegyzést szentelnék a Paint Potnak, vagy már a könyökötökön jön ki?

4 megjegyzés:

  1. én szeretnék róla bejegyzést *-* tuti az fog lenni az első Mac termékem :$

    VálaszTörlés
  2. én olvasnék róla. :) lehetséges, hogy nekem is az lesz az első MAC termékem. :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem van Mac-em és mindet imádom, nem lehet nagyon mellé lőni. :)
    És érdekelne a teszt! :)

    VálaszTörlés
  4. én is ezt szeretném majd első MAC termékemnek:)

    VálaszTörlés