2011. december 29.

Avon Supershock eye liner-Shimmering sapphire/teszt

A 17-es katalógus újdonsága volt ez a szemhéjtus. Nagyon megfogott a katalógusban, így egyből lecsaptam rá a hozzá tartozó ecsettel együtt. Sajnos az ecset nem érkezett meg, mert készlethiány volt, de addig is volt milyel helyettesítenem.
A csomagolása a megszokott fekete papírdoboz Avon márkajelzéssel, valamint számos információval.






 Mivel fekete tusom már van, így a kéket rendeltem meg.


Maga a tus egy műanyag kupakkal ellátott üvegben van. A teteje jól záródik, gond nélkül vihetjük magunkkal.




 A szín valami gyönyörű. Még ilyen szép kéket nem láttam. Igaz ami igaz, mostanában kék lázban égek. :)

vakuval

természetes fényben
Az állaga először kicsit furcsa volt, mert én kicsit puhábbra számítottam, de ettől függetlenül nagyon jól lehet használni. Amióta megvan nem tudok vele betelni. Egy natúr színt is képes feldobni. A tartósságára sincsen panasz, hiszen egész nap megállja a helyét. Nem mászik el, le sem folyik semerre.

Azt viszont meg kell jegyeznem, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ecsettel visszük fel. Mivel a hozzá tartozó ecsetem nem érkezett meg, így azzal gazdálkodtam amim van. Először a Sigma E05 és E65 ecseteivel próbálkoztam és igen elkeserítő eredményt tapasztaltam.

Ezt az eredményt többszöri áthúzással értem el
Nagyon elkeseredtem, és teljesen le is mondtam róla. Mígnem eszembe jutott, hogy van még egy másik ecsetem is, talán azzal lesz valami. Ez az Essence ecset azt hiszem a Metallics kollekcióhoz volt.



Egyetlen hátránya hogy szép, vékony vonalat nem igazán lehet vele húzni, viszont eszméletlen hogy milyen színt lehet előcsalogatni vele.

Ez a próbálgatás több napot vett igénybe, mert az elsőnél teljesen lemondtam róla. Ezek szerint nem mindegy, hogy milyen szőrből van az ecset. Remélem, hogy a hozzá tartozó ecset is ilyen jó lesz, azt majd csak jövő héten érkezik meg.

Ezúton szeretnék bocsánatot kérni Ritától, mert akkor félretájékoztattalak, hiszen első benyomás után osztottam meg veled a véleményem. Remélem azóta már boldog tulajdonosa vagy, vagy pedig ezek után rendeld meg nyugodtan.


Nektek mi a tapasztalatok ezzel a tussal? Veletek is megesett már ilyen, hogy nem volt mindegy milyen ecsetet használtatok?

7 megjegyzés:

  1. wow, nagyon szép a színe. nekem a fekete van meg, azaz inkább szürkés. de ennek a kis tégelyben valami csoda színe van. a végén is szép, bár a középső képnél elbizonytalanodtam én is. gondolkodom, hogy megrendeljem ezt is.

    VálaszTörlés
  2. Azért majd megírod hogy milyen a saját ecsetével?

    VálaszTörlés
  3. Csipkelány: Szerintem nem fogod megbánni, ha a rendelés mellett döntesz :)
    Vixy: Persze, amint megkapom kiegészítem vele a bejegyzést

    VálaszTörlés
  4. Elég jó az ecsete amúgy, nekem az van meg. De nekem át kell kennem azért többször is még azzal is.

    VálaszTörlés
  5. nekem is a fekete van meg, csak azt sajnálom, hogy nem igazi szép fekete, hanem szürkés :S de amúgy szuper tus !:) ez a kék meg nagyon szép *-*

    VálaszTörlés
  6. :)) Kivártam, a nettes képek alapján nem volt meggyőző, de így tényleg jobb. Alapnak se lehet rossz :) Köszi!

    VálaszTörlés