2011. október 21.

Astor Fash'n Studio Fruity Scent körömlakk-teszt

Héten voltam a Rossmannba vásárolni és természetesen bekerült még pár olyan termék is a kosaramba ami nem szerepelt a listámon, persze mindenhez sikerült akciósan hozzájutnom, aminek örülök, mert teljes áron nem biztos, hogy megvettem volna. Most az egyik szerzeményemről olvashattok.
Igazából napi köröm bejegyzésnek szántam, de időhiány miatt nem tettem közzé és mivel már ez az ötödik nap, hogy a körmömön van a tartósságáról is tudok nyilatkozni.
Az összes ilyen lakk 349 Ft-ért volt kitéve, mivel már megvolt ebből a Sweet Apricot nevű szín, amit nagyon szeretek, gondoltam beszerzem mellé a 121-es számút is. Aki tudja a nevét, kommentben megoszthatná :) Én a Delicate Cherry-re tippelek.





Már egy rétegben tökéletesen fedett és száradás után éreztem egy természetesnek nem mondható erdei gyümölcsszerű illatot.

És körülbelül ideáig volt szép és jó minden, mert este elmosogattam és egy rétegben le tudtam húzni a lakkot a körmömről. Nagyon undorító volt. Pedig nem mondhatom, hogy azért, mert sok rétegben vittem fel.
Ezután megpróbálkoztam azzal is, hogy tettem rá Essence BTGN fedőlakkot, de ugyanúgy jártam.
Ez a lakk nagyon nem vált be, annak ellenére, hogy a másikkal semmi bajom sem volt. Sajnálom, mert nagyon tuti kis színe van, még jó hogy akciósan jutottam hozzá.

Jártatok már hasonlóképpen valamelyik lakkotokkal?

1 megjegyzés: