2011. október 18.

Esprit Urban Natural

Viktóriától kaptunk ismételten sajtóanyagot a legújabb parfümről, ami nem más mint az Esprit Urban Natural.

Nemrég voltam a Müllerben ahol meg is szaglásztam, hogy milyen is ez az illat. Egész kellemesnek mondható, gyümölcsös illata van, igaz én ilyenkor ősszel és télen jobban szeretem az édes illatokat, míg tavasszal és nyáron inkább a gyümölcsös, virágos illatok felé húz a orrom :) Egyik kedvenc tavaszi-nyári illatom is Esprit, méghozzá a Connect.



Bemásolom Nektek a kapott sajtóanyagot a bővebb tájékoztatás céljából.

"A mai modern városi élet és a benne megjelenő természet összeolvadása által inspirált Esprit Urban Nature a harmónia világát ünnepli – ahol az ember egyszerre fedezheti fel a természet és város szépségét. Friss és érzéki; ez az egymást kiegészítő illatduó örömmel és jó érzéssel tölt el.

Hasonlóan az illatcsalád többi tagjához, az Esprit laza kaliforniai divatot árasztó örökségét ez a parfüm is magában hordozza, az Urban Nature For Women határozott, szexi nőknek készült, akikből valódi és természetes nőiesség árad. A boldogságot sugározó Urban Nature nő tüzes és szenvedélyes, de mindemellett gondoskodó is. Az Urban Nature férfi tökéletesen kiegészíti a nő figyelemfelkeltő, vagány megjelenését és bohéman elegáns természetét, hiszen karizmatikus, titokzatos, kimagasló stílusérzékkel. Mindketten harmóniában állnak a világgal és egymással is.

Lenyűgöző dizájn
A természet által inspirált dizájnban megjelenik a nagyvárosi életérzés Az Urban Nature illatduó különleges üvegével és dobozával a modernséget és stílusosságot képviseli.

Az egyedi, zöld üvegek feltűnő, természetes formát öltenek – élénkzöld színben a női, sötétebb zöld színben a férfi illatok pompáznak. A magas, kissé ferde henger alakú üveg, rajta a vörös Esprit logóval felidézi a nagyvárosok felhőkarcolóit. A parfümök csomagolása a férfi és női illatok közti harmóniát sugallják.

Érzéki illatok
Csodálatosan karizmatikus és magával ragadóan érzéki: az Urban Nature illatokat természetes összetevőik teszik különlegessé.
Női illat
Akár egy városi virág, az Urban Nature For Women egy virágos, zöld gyümölcsös illat, amely a természetes nőiesség csábító erejét árasztja magából. Az illat fejjegyében a violalevél és zamatos alma finom keveréke egyesül egy leheletnyi feketeribizlivel. Mindez beleolvad az édes gyöngyvirág, krémes magnólia és egzotikus frangipáni virágos szívébe. A frangipáni virág az illat édes, napfényes, kissé gyümölcsös oldalát ragyogtatja fel. Az illat alapját csábító vanília, pézsma és a borostyánfa adja, kiegészítve tonkababbal, amitől meleg, karamellhez hasonló illata lesz, valamint természetes cédrussal, mely a fűszeres-gyantás cédrusfából származik és fás, mohás jelleget kölcsönöz neki.
Férfi illat:
Egyszerre városiasságot és természetességet árasztva, az Urban Nature For Men modern, férfias illat, ropogós, zöld jegyekben gazdag fejillattal, keleties utóérzéssel. Először felpezsdülnek az érzékek a friss zöld körte, és elegáns bergamott keverékétől, amihez csatlakozik egy csipetnyi paprika, és egyéb természetes hozzávalók, amik pikáns illatot kölcsönöznek neki. Szívében finom virágos keverék muskátlival, korianderrel, borostyánnal, ezek a jegyek adják az illat modernségét és kifinomultságát. Alapillatában meleg, fás illatok érvényesülnek, cédrusfával, pézsmával és tonkababbal. Szerecsendió adja az egzotikus árnyalatát, míg a természetes pacsuli földes, füstös elem, ami felerősíti az illat csábító hatását.

Érezd egy olyan világ harmóniáját és örömét, ahol a városi életünk egyesül a természettel! Válj eggyé a Urban Nature-el!"

Esprit Urban Nature nőknek
Virágos – zöld gyümölcsös illat:
Fejillat:                                    ibolyalevél, zöldalma, feketeribizli
Szívillat:                                  gyöngyvirág, frangipáni, magnólia
Alapillat:                                  vanília, pézsma, borostyán


Esprit Urban Nature férfiaknak
A fűszeres, keleties, zöld illat:
Fejillat:                                    zöld körte, bergamott, fekete bors
Szívillat:                                  muskátli, koriander, borostyán
Alapillat:                                  cédrusfa, pézsma, tonkabab
                      


Megnevezés
kiszerelés
javasolt fogyasztói ár
ESPRIT Urban Nature női
Edt 15 ml
3 699 Ft
ESPRIT Urban Nature női
DNS 75 ml
2 299 Ft
ESPRIT Urban Nature férfi
Edt 30 ml
3 699 Ft
ESPRIT Urban Nature férfi
DNS 75 ml
2 299 Ft

Ti milyen parfümöt használtok? Mindig egyet, vagy Ti is váltogatjátok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése