2011. szeptember 12.

Fortuna kegyeltje voltam

Méghozzá két nyereményjáték erejéig. Augusztusban Noémi és Viki nyereményjátékán is volt szerencsém nyerni. Amit ez úton is nagyon köszönök, mert minden nagyon tuti, egytől-egyig már rengeteget használtam a termékeket.  :)
Sajnos a nyereményeim egyik darabját sem lehet nálunk kapni, de gondoltam mégis megmutatom Nektek, hiszen már mindenkinek vannak külföldön ismerősei, barátai vagy lehet, hogy ő maga megy külföldre.

csoportkép


Noémi játékán egy Hema-s kétvégű jumbo ceruzát és egy Rituals-os szájfényt nyertem. A ceruza nagyon krémes és a színek és gyönyörűek, igazán teli találat volt, mert hasonló színem egyáltalán nincs.  Nyáron (augusztusban) nagyon sokszor használtam, vagy csak tusként, vagy az egész szemhéjon is. Mivel krémes dologról van szó, nekem muszáj volt alá alapot használni, mint mindig.
A szájfénynek igazán édes illata van ami először kicsit furcsa volt, mert még nem találkoztam ilyennel. A színe  barackos, barnás aranyos csillogással. A tartóssága nagyon jó, simán fent van 4-5 órát is, persze evés és ivás nélkül. Ami kicsit zavaró, hogy ragacsos egy kicsit, de nem zavaróan -gondolom a tartóssága miatt.


Vikitől pedig a nálunk nem kapható Essence 50's Girls Reloaded kollekcióból egy rúzst és egy szemceruzát. Külön aranyos volt Tőle, hogy választhattam a rúzs színei közül.  A választásom a 02 I'm sailing-re esett, mert nagyon kíváncsi voltam rá a netes minták alapján.
Szép narancsos színe van, krémes állaggal. A tartóssága nem a legjobb, mert 1-2 óra alatt egyenletesen ugyan, de teljesen lekopott. A szemceruzát nem kell nagyon bemutatnom, a már megszokott Essence minőség. :)




Ti ismeritek valamelyik terméket?

3 megjegyzés: