2011. szeptember 19.

Avon extratartós szájfény-teszt

Nagyon kíváncsi voltam erre a megújult termékcsaládra, hogy mennyivel lettek tartósabbak és miben lettek másabbak, mint ezelőtt amikor Perfect Wear néven voltak kaphatóak. Kezdésnek egy szájfényt, egy alapozót és egy stift formájú szemhéjfestéket rendeltem.
Most a szájfényt teszteltem Nektek elsőre. Neverending Nude árnyalatot néztem ki magamnak, bár a nude-hoz semmi köze sincsen, inkább hússzínűnek mondanám így üvegen keresztül.

a katalógusban ilyennek láthatjátok
és ilyen teljes valójában


Fekete csomagolásban érkezett, mint általában az Avonos dolgok, de azt már letéptem róla. Maga a szájfény teljesen átlagos kerek, műanyagban foglal helyet ami átlátszó, így láthatjuk a színt.
Az applikátora megfelelő méretű és puha. Nekem többször is bele kell mártanom, hogy elég legyen a számra, elég keveset vesz fel.

természetes fényben

vakuval
nagyon szép fénye van

Az illata meglehetősen édeskés, de nem túlzottan zavaró.
És akkor most jöjjön az a pont ami miatt a legtöbben megrendelik, vagyis a tartósság. A többi Avonos szájfényhez hasonlítva tényleg ő a legtartósabb, és ez a tartósság sajnos a ragacsosságban nyilvánul meg. Elsőre nagyon furcsa volt, mert még soha nem volt ilyen ragadós szájfényem, de többszöri használat után azért megszokható. Szóval meg kell, hogy mondjam beváltotta a hozzá fűzött reményemet. 4 órán át fent volt mindenféle kopás és színvesztés nélkül, utána pedig fokozatosan halványult, de a csillogása ugyanúgy megmaradt.


 Az előző termékcsaládból is ez a szín volt meg, és meg kell, hogy mondjam semmi különbséget nem vettem észre a két szájfény között. Nem tudom miben módosíthattak a csomagolásán kívül, mert én nem vettem észre különbséget. Esetleg Ti tapasztaltátok, hogy miben változott meg?
Én arra gondolok, hogy újítottak a csomagoláson és tettek bele pár új színt, kapott egy kis marketinget, hogy fellendítsék ezt a termékcsaládot, de az összetevők nem változhattak. Nem mondom, hogy ez rossz, mert meg vagyok vele elégedve, de aki az újítást keresi az csalódni fog. De ez az én véleményem.  

Ajánlom a szájfényt azoknak akiket nem zavar az, hogy ragadósabb, mint az átlag, és azoknak is akik tartós szájfényt keresnek. Az ára 1.200-1.400 Ft között mozog katalógustól függően.

Van ilyen szájfényetek? Esetleg tervezitek a rendelést?

3 megjegyzés:

  1. Olyan szép formájú szád van :) Nekem nincs meg, és nem is lesz szerintem:( valahogy nem vonzzanak az Avonos sminkcuccok :(

    VálaszTörlés
  2. Jaj, nagyon aranyos vagy :) Köszönöm szépen :)

    VálaszTörlés
  3. Tényleg nagyon szép a szád! Örülök, hogy írtál erről a szájfényről, mert sokat gondolkodtam, hogy valamelyik Avonost megrendelem. Szerintem ezt fogom választani! Köszi a tájékoztatót! :)

    VálaszTörlés