2011. március 2.

Coastal Scents ecsetek

Egy régebbi rendelésemet osztom meg veletek. Elfelejtkeztem róla... Ezt még a Sigma ecseteim előtt rendeltem, mert a barátnőmnek szüksége volt innen pár dologra és így én is beadtam a derekam. Két ecsetet rendeltem, mert akkor még nem ismertem és nem tudtam, hogy milyen minőségűek lesznek. Eddig csak a szemhéjpúder palettákról hallottam, de azokról csak jókat. Így mertem végül ecsetet rendelni.





 /Bocsánat a képek minősége nem a legjobb/

Már régóta szükségem volt egy duofibre ecsetre és egy olyanra amivel a szemhéjpúdert fel lehet vinni a szempillák tövébe felül és alul is.
Mosás közben az alapozó ecsetből hullott pár szőrszál és fekete lötyi jött ki belőle. Elcsodálkoztam, de ez a mosás során abbamaradt. Az első használatkor pár szőrszál az arcomon maradt. Nem volt vészes, de engem zavart. Ma már túlvagyok a sokadik tisztításon és hála égnek a szőrhullás teljesen abbamaradt. :)
A másik ecsetnél semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
Úgy gondolom, hogyha valakinek nincs annyi pénze, hogy drágább ecseteket vegyen, akkor ez is nagyon jó alternatíva.
Ez a két ecset 8.94 $-ba került és kaptam hozzá egy szemhéjpúder mintát is, ami nagyon aranyos dolog :)
A szállítás is extra gyors volt, mert 5 nap alatt megérkezett.
Nektek van CS ecsetetek? Mennyire találjátok jónak?

2 megjegyzés:

  1. Hogy működnek a szépséges lila Sigma ecseteid? Beváltak? :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szuperek :) Minimálisan hullott egyik-másik szőre, de már abbamaradtak pár tisztítás után. Nagyon szeretem őket. Puhák és jól kézre állnak. Gondolkodom egy travel kit-en is, de ahhoz még gyűjtögetek egy kicsit és megvárok egy akciót. :)

    VálaszTörlés