2011. február 22.

Avon MagiX termékcsalád

Már nem újdonság ez a 3 termék, de én mégis megosztom veletek. Biztos hallott már mindenki róluk és abban is biztos vagyok, hogy használtátok/használjátok is.


A tubusos egy színtelen sminkalap. Ha csak simán felteszi az ember lánya, akkor egy sima, púderes réteget képez az arcon. Erre kell utána feltenni az alapozót, amit sokkal szebben el lehet dolgozni és a fedése is jobb lesz tőle. És persze tartóssá is teszi azt. Én alkalmakkor szoktam inkább használni. Nagyon bevált, szeretem. Ez már a második tubus. A kiszerelése 30ml. Az ára változó, akcióban 1800 Ft-ért lehet beszerezni.

A másik termék egy színezett sminkalap.  Mivel ennek már van egy kis színe, így alapozó alá én talán annyira nem ajánlanám. Én azért vettem meg, mert van úgy, hogy csak egy kis fedésre van szükségem. Szerencsésnek mondhatom magam, mert nincs sok bőrhibám, így a hétköznapokban tökéletes. Tehát senki ne számítson maszkszerű, betonbiztos fedésre. Azoknak ajánlom inkább akik egy kis színt szeretnének maguknak. A felvitele után ennek is púderes, selymes érzete van. Van az aljában egy szivacska amivel felvihetjük.
medium

4 színben kapható:
fair
light
medium
medium deep

Őszintén szólva ha megvan a kedvenc alapozónk, akkor a színtelen sminkalap a jobb választás.
Kiszerelése: 10g.  Ára: 1500 Ft.


 A család harmadig tagja az alapozó.

Az avonos alapozóim közül ezt szeretem a legjobban. Krémes állaga a felvitel után szintén púderes lesz. Tökéletesen fed, mégsem maszk szerű. Vegyes bőrtípusom ellenére nem fénylik ki alatta az arcom. Ha használom alá a színtelen sminkalapot akkor alkalmakkor is tökéletes.
Tényleg csak jó tudok róla elmondani. Már a 3. tubust használom. 5 színben kapható,én a creamy natural árnyalatot használom.
1.medium beige
2.creamy natural
3.nude
4. ivory
5.natural beige
Kiszerelése: 30ml. Ára változó, akciósan 1800 Ft. 10-es fényvédő faktort tartalmaz.

Ti használjátok valamelyik terméket? Szeretitek az avonos dolgokat?



6 megjegyzés:

  1. A sminkalap szerinted jó lenne szemhéjalapként is, hogy tovább tartson a festék?

    VálaszTörlés
  2. Szia.
    Ezt ajánlanád nyári alapozónak??

    VálaszTörlés
  3. én szoktam szemhéjalapnak használni, szerintem jó annak is,nekem legalábbis

    VálaszTörlés
  4. Meli: szerintem szemhéjalapnak is megfelelő

    Bibsy: én is nagyon meg vagyok elégedve vele

    Norika 29: abban az esetben ajánlanám nyárra, ha nincs nagyon zsíros bőröd, mert abban az eseteben előfordul, hogy lefolyik a nap folyamán.

    VálaszTörlés
  5. Szia! Neked (is) szántam egy díjat :) részletek nálam:)

    VálaszTörlés