2011. január 25.

Avon 6 az 1-ben szemfestékpaletta









A 3-as katalógusban lehet majd beszerezni, ami február 7-től 27-ig lesz érvényes. A világosabb színeket nappalra, a sötétebbeket esti sminkre ajánlják.
Én úgy gondolom, hogy a sötétebbeket is egyaránt lehet nappalra használni. Sőt,mivel nem túl erőteljesek színekről van szó, így én biztos nappali sminkeknél használom majd.
Jól kombinálható, szép gyöngyházas színek. A csomagolása egyszerű, nem túl hivalkodó. Nekem tetszik, különösen az, hogy nem látszik rajta ha tapizzuk, ami ugye elkerülhetetlen :)
A mérete elég nagy kb. 8,5cm x 11cm. 6x1,3g. Található benne 2db applikátor és tükör.
Ti tervezitek, hogy megvásároljátok?





ps.A képek minősége nem a legjobb,ezért  nem tudtam mintákat készíteni. Bocsi!

4 megjegyzés:

  1. Szió! Milyen minőségű ez a paletta? Tartósak, vagy hamar becsomósodik, elkenődik...?
    A színei tetszenek, szívesen megrendelném,de a legutóbbi avonos krémes palettámat úgy visszaküldtem, mint a huzat, mert elképesztően rossz minőségű volt(4szemhéjkrém, 2szájfény volt benne, kék mágneskapcsos paletta volt).
    Előre is köszi!

    VálaszTörlés
  2. Szia!Azt a palettát én sem szeretem, valahogy nem vagyok oda a krémes szemhéjfestékért. Erről csak jó tudok mondani, nagyon szeretem és elég tartósnak mondható. Én szemhéjalapozót használok alá és így 8 órát simán kibír. Szerintem nyugodtan rendeld meg. :) Remélem segítettem. :)

    VálaszTörlés
  3. Abszolút, most felvillanyoztál!:] és köszönöm a választ!:)

    VálaszTörlés