2015. február 20.

Playboy újdonságok

Nem is olyan régen, még ebben a hónapban jelentek meg a drogériák polcain az új Playboy illatok. Méghozzá, a Playboy Play it sexy Pin up csajoknak, és a Playboy VIP illata a Platina, pedig a pasiknak.

A Playboy Play it sexy Pin up kollekció nagyon csajosra sikeredett, mint az illata mint a csomagolása alapján is. 
A csomagolásán megtalálható csipke motívumok és a magassarkúban álló dögös csajszi, valamint a domináló szín a rózsaszín teszi igazán csajossá a megjelenését. Ezt már csak maga az illata múlja felül, hiszen az alapillatában megtalálható a vanília, a pacsuli és a praliné, amit a babarózsa, az őszibarack és a mandarin teljesít ki igazán. Tehát igazán csajos kis illat sikeredett ismét a Playboy csapatától, amit úgy közepesen tartósnak mondanék, még a tusfürdő és a dezodor együttes használatával is.
Egyébként nagyon tetszik az az illatban, hogy közvetlen használat után egy számomra nagyon édes, cukorkás illata van, de néhány perc után az illata átalakul és sokkal inkább viselhetőbb, lágyabb illat lesz belőle, akkor már a kókusz érződik ki jobban belőle.
  


 
Ajánlott fogyasztói árak:
Playboy Play It Sexy Pin Up  EdT 30 ml - 2.199, -HUF 
Playboy Play It Sexy Pin Up DNS 75 ml - 2-199, -HUF 
Playboy Play It Sexy Pin Up deo 150 ml - 949, -HUF
Playboy Play It Sexy Pin Up  tusfürdő 250 ml - 839, -HUF


A pasi illatrajongókat sem hagyták újdonság nélkül, nekik megkreálták a VIP illatcsalád legújabb Platina tagját.
A csomagolása igazán elegáns és hűvös az ezüst színtől. Az alapillatban a szantálfa, a praliné és a tokabab illatjegyei jelennek meg, melyek a bergamott, a zöldalma, az ibolyalevél és a cédruslevél együttesében teszi teljessé.
Őszintén szólva engem ez az illat teljesen megfogott. Már első szaglásra teljesen odavoltam érte, de amikor a párom magára fújja teljesen magával ragad az illata. Nagyon pasis, markáns és karakteres illat. Amit mindig és mindig érezni szeretnék a közelembe.



 Ajánlott fogyasztói árak:
Playboy VIP Platinum EdT 100 ml -3.699,- HUF
Playboy VIP Platinum AS 100 ml - 2.269,- HUF
Playboy VIP Platinum BS 150 ml - 999,- HUF
Playboy VIP Platinum SG 250 ml - 899,- HUF
Playboy VIP Platinum DNS 75 ml - 2.199,- HUF



Próbáltátok már ezeket az új illatokat?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése