2013. október 17.

Stenders Body Yogurt-Western Lavender

Először is szeretnék pár szót írni arról, hogy miért is ritkultak a bejegyzések mostanában. Aki rendszeresen olvas, tudhatja, hogy nyáron egy elég komoly gerincműtéten estem át, melynek jelenleg éppen a rehabilitációs idejét töltöm immáron 2 hete Hévízen, és sajnos nem is tudom, hogy mikor érem el azt az állapotot, hogy újra a "régi" legyek és haza mehessek. Ez okból kifolyólag az idei blogger találkozóra sem tudok elmenni, amit nagyon sajnálok, de lélekben azért ott leszek! :) Na, de ennyit rólam! :) 

Ma egy nagyon érdekes és fantasztikus termékről hoztam nektek bejegyzést. Azért érdekes, mert testjohurtról van szó, amit én ezidáig nem is hallottam. Ebből kifolyólag nagyon kíváncsivá tett, hogy miért is másabb mint egy átlagos testápoló. És ebből adódott a fantasztikus jelző, mert ez a termék valami hihetetlen jó!


Először pár szót írnék a cégről:
A Stenders név egy északi legendából származik. Egy ősi balti törzs tagjaként egy Stenders nevű férfi arról vált ismertté, hogy gyógynövényekből hatékony gyógyszereket készítve gyógyította meg az embereket. A Balti országok lakói ma is közel vannak a természethez, a gyógynövények használatára megtanítják gyermekeiket. A tudás generációról generációra száll.
Stenders hisz a természet kincseinek erejében, modern technológiákkal kombinálva segít beépíteni a mindennapjainkba, hogy az életünk pozitív érzésekben gazdag legyen.
Stenders magyarországon egy kicsi, magyar családi vállalkozás, egy nemzetközi luxusmárka része. A küldetésünk az, hogy az emberek hétköznapi rituáléit különleges, élvezetes eseménnyé tegyük.
Két lelkes fiatal alapította a Stenders márkát 2001-ben, Lettországban. Az északi természet ispirálta az első termékeket, amelyekbe különleges hatású gyümölcsök, gyógynövény kivonatok, illóolajak kerültek. Az évek során Stenders hű maradt eredeti küldetéséhez, és a mai napig egyedi receptek alapján készült termékekkel, termékcsomagolással és ajándékcsomagolással várja vásárlóit.
A cég mottója: „csak az él túl, aki fejlődik”. Az évek során felgyülemlett tudásnak és tapasztalatnak köszönhetően a Stenders márka Európában és Ázsiában közel 200 üzlettel rendelkező hálózattá fejlődött. A kutatólaboratóriumában a legmodernebb technológiák segítségével készülnek az újdonságok. Ez elmúlt évek során nem csak fürdőkozmetikumok, hanem testápolók, hajápolók és oraganikus arcápolók gyártása is megkezdődött.
Nem csak a vásárlóktól érkezik pozitív visszajelzés, a Stenders számos elismerést is besöpörhetett. 2012-ben 5 terméke is Cosmopolitan fődíjas lett, illetve megkapta a legzöldebb kozmetikai gyártónak járó díjat is. A legtöbb Stenders csomagolóanyag teljesen újrahasznosítható, beleértve a szappanok papírcsomagolását, ajándékcsomagokat, termék-üvegeket, tégelyeket.
Azt hiszem ennyi pozitívum után joggal várja el az ember lánya, hogy valami tökéleteset kapjon! :)

A levendulást testjoghurtot választottam, mert imádom ezt az illatot, és nagyon jól megnyugtat éjszára. Ezen kívül kapható még rózsás és grapefruitos illatban is.

Már a csomagolása is különleges számomra, mert egy nagyon igényes fém kupak zárja a műanyag tégelyt.







Amit a honlapon olvashatunk róla:
"Stender testjoghurtjai könnyű hidratáló krémek joghurt kivonattal, szójabab és édes mandula kivonattal, „E” vitaminnal gazdagítva. A Testjoghurtok összetételét kifejezetten a bőr hidratálását és korai öregedésének lassítását szem előtt tartva állítottuk össze. Bornyugtató hatású, joghurt kivonat tartalmú testápoló. A levendula kivonat ellazítja az izmokat, megnyugtatja a testet és a lelket. 

Összetevok: Aqua, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Decyl Oleate, Glycine Soya, Prunus Dulcis, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Carbomer, Yogurt extract, Tocopherol Methylparaben, Ethylparaben, N-Butylparaben, iso-Butylparaben, Propylparaben, Lavandula Hybrida, Linallol, CI 14720, CI 42051?"





Az illata eszméletlen jó, erőteljes levendula. Az elején ijesztően erős volt, de használat közben ez gyengül és kellemes lesz. Az állaga tényleg olyan mint a joghurt. Először féltem, hogy vizes lesz és nem fog beszívódni, mert azt nagyon utálom. De szerencsére tökéletesen beszívódik, pillanatok alatt és selymes, puha bababőrt varázsol.
Külön meg kell említenem, hogy a fantasztikus hidratáló hatása mellett a bőr korai öregedésének lassítását is szem előtt tartották. 

Én személy szerint függővé váltam és az esti rutinom elengedhetetlen része, már azt is eldöntöttem, hogy a reggeli testápoláshoz be fogom szerezni a grapefruitost is, hogy minden reggelem jól induljon.

Ti hallottatok már erről a márkáról? És a testjoghurtról? Szeretitek a levendulát?


A terméket a Stenders biztosította a számomra, de semmilyen kötelezettségem sincsen a cég felé, valamint semmiféle juttatást sem kapok a véleményemért. A bejegyzésben az őszinte véleményemet olvashatod.  A blogon használt linkek nem affiliate linkek, nem származik belőle semmilyen  előnyöm ha azokat használod.


1 megjegyzés:

  1. Én is szemeztem ezzel, szerintem beszerzem majd, mert nagyon szeretem a levendulát :-)

    VálaszTörlés