2012. március 13.

Alverde körömvirágos szemfesték lemosó

Nemrég elfogyott a lemosóm, így elindultam hogy pótoljam. Valami újat szerettem volna kipróbálni, bár a régivel sem volt semmi bajom.
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele de én valamiért a krémes szemfesték lemosókat preferálom jobban, valahogy az olajosoktól feláll a szőr a hátamon, de persze ez egyéni dolog. Szóval csak annyi kikötésem van, hogy krémes legyen. Szerencsére nagyon sok márka kínálatából választhatunk. Nekem valamiért az Alverdére esett a választásom, mégpedig az is felé billentette a mérleget, hogy kicsi kiszerelés (100ml) és így könnyedén tudom magammal hordani. Az ára is nagyon baráti, mert 1000Ft alatt volt, már nem emlékszem pontosan mennyivel.



béna lett :S

Ahogy olvasgattam az összetételét nagyon megtetszett, hogy ellenőrzött biodinamikus gazdaságból származó összetevőket tartalmaz és semmiféle szintetikus anyagot nem tartalmaz, valamint körömvirágos. Ez utóbbi viszont a gyakori használatnál nem jött olyan jól, mert határozottan büdi, amit ott a polc előtt szaglászva nem éreztem, de azért elviselhető.






 A csomagolása semmi extra, de úgy érzem nem is kell semmi cicoma. A teteje könnyen nyílik, viszont eléggé sűrű állaga van a lemosónak, de egy határozott mozdulattal azért könnyen kijön a krém, ami fehér színű.



Már két hónapja a szemfestékem lemosására használom és még elég sokáig elég is lesz, mert egy borsónyi mennyiség elég az egyik szememre.
Úgy érzem ha elfogy akkor vagy visszatérek a régihez, vagy egy másikat fogok keresni, mert ezzel az illattal nem tudtam megbarátkozni, de attól függetlenül nagyon jó termékről van szó és biztos, hogy körül fogok nézni az Alverde háza táján.


info: Ezt a terméket/termékcsaládot, csak a DM-ben tudjátok megvásárolni

Ti milyen szemfesték lemosót használtok?
 

3 megjegyzés:

  1. én a Nivea arclemosó tejét használom :)

    VálaszTörlés
  2. Én azért vettem meg, mert a Manhattan tusfilc elég ragaszkodó a bőrhöz és ezt ajánlották. Nekem nem jött be. Ugyanúgy megmaradt a halvány tusvonal a szememen.

    VálaszTörlés