2012. január 10.

MAC Paint Pot-Bare study/teszt

Idejét sem tudom, hogy mióta szerettem volna már kipróbálni a paint pot-okat. De most eljött az idő és hála Erzsinek a bare study boldog tulajdonosa lettem. A painterly és ez között vaciláltam, de elsőre valamiért egy különlegesebb de hétköznapibbszínt szerettem volna, így esett erre a választásom.
Nem akarok ódákat zengni róla, hiszen nem újdonságról van szó, de mégis írnék róla, mert nem vagyunk egyformák és ebből adódóan talán más kerekedik ki a bejegyzésemből.
A csomagolása egyszerű, fekete papír rajta a márkajelzés és egyéb információk.






A termék egy üveg tégelyben foglal helyet amit fekete műanyag kupak zár le a lehető legmegfelelőbb módon. Nagyon letisztult, egyszerű csomagolás. A termék 5 gramm és 5.500Ft.



A színe csodálatos, bézs ami selymesen aranyfényű. :) Na egy ilyen megfogalmazással biztos nem fogtok találkozni máshol :)

természetes fényben

vakuval



Azzal gondolom senkinek sem árulok el túl sok újdonságot, hogy ez nem szemhéj alapozó, hanem egy krémes szemhéjfesték. Ezzel szemben én mindenképpen alap nélkül szerettem volna először kipróbálni, mert már annyi helyen olvastam, hogy így is egy egész napot bír.
És valóban be kell, hogy valljam ez egy fantasztikus termék, tényleg egy teljes napot -ezt úgy értsétek, hogy reggel feltettem és kb. 5 után értem haza- bírt anélkül, hogy megmoccant volna, valamint a színe sem fakult ki. Viszont amikor buliba szeretném feltenni, akkor használnom kell alá szemhéj alapozót, mert pár óra elteltével beleült a ráncocskákba, gondolom a meleg miatt. Ezért is gondolok arra, hogy valószínűleg ha nyáron fogom használni, akkor is kelleni fog.
 Ennek ellenére nagyon imádom és biztos vagyok benne, hogy 1-2 színt még be fogok szerezni.

Egyébként nagyon jól funkcionál úgy is, hogy alapként használva erre tettem a szemhéjpúdert, gyönyörű színeket hozott elő. 

Nektek van paint pot-otok? Melyik szín boldog tulajdonosai vagytok? Mennyire vált be?

5 megjegyzés:

  1. Hát ez az Erzsi :D
    Én egyébként nem tudtam dönteni, mindent magamra kentem már, de akkor sem volt az az érzésem, hogy ez az igazi, ez kell, így inkább hagytam őket, majd ha nagyon kell rendelek a netről, szerencsére itt Hollandiában lehet. De engem az izgat a legjobban, hogy ha teszel rá szemhéjpúdert, akkor mennyire lesz más a színe. Vagy csak magában használtad még? Egy ilyen tesztre vevő lennék :p

    VálaszTörlés
  2. Igazából csak a fénye lett más a szemhéjpúdernek tőle, mivel ez nem egy sötét szín, gondolom a sötétebb paint potoknál szebben kijön. Ha gondolod akkor kiegészítem vele a postot a napokban amikor tudok normális fényben fotózni :)

    VálaszTörlés
  3. Értem, köszi szépen, így már el tudom képzelni :)

    VálaszTörlés
  4. Nincs paint potom, én még nem kaptam rá. :) Nekem szemceruza és púder volt az első, azóta meg hát... :D

    VálaszTörlés
  5. Nekem is kell painterly meg bare study. De mivel már megvan a rubinesque meg az indianwood (imádom mindkettőt)...úgy éreztem túlzás még két világos szín...de ugye nem is...? :))

    VálaszTörlés