2012. január 4.

Essence 24 órás kézvédő balzsam- little bakery téli kiadás

Ma kaptam meg az Essence új kézkrémeit bemutató sajtóanyagot. 3 féle kézkrém fog megjelenni január második felében a DM üzleteiben.


málnás-csokis süti
már a név elég hogy összefusson a nyál a szádban. a málna és csokoládé csábító kombinációja finom illattal tölti meg a levegőt, mely az amerikai kávézókra emlékeztet New York Cityből!
a csábító csokoládé és málna kombinációja, amely a ahogy kibontot megtölti a levegőt az igazi new york-i kávézók jellegzetes illatával. süti, brownie, tejkaramella, sajttorta, fánk – megannyi édes kísértés! az egyetlen különbség, hogy az új 24 órás kézvédő balzsamot bűntudat nélkül élvezheted, mivel 0 kalóriát tartalmaz! a kipróbált és tesztelt javított formula shea vajjal és kókuszolajjal kényezteti fáradt kezeid, és elképesztően puhává teszi azokat – akár 24 órán át!

 
 eperkrémes muffin 
édes, krémes és egy kicsit habos. néha csak egy eperkrémes muffin segíthet. mostantól nem szükséges New Yorkba repülni ezért az élvezetért. a finom muffint már ezzel az essence kézkrémmel is élvezheted – kalóriák nélkül. köszönhetően az intenzív ápoló balzsamnak, képes leszel mosollyal az arcodon szembeszállni a téllel. gazdag, értékes összetevői, mint a kókuszolaj és a shea vaj, valamint a különleges javító komplex bőséges hidratálást nyújtanak a száraz kezeknek, és kényeztető érzést biztosítanak akár 24 órán át! így elég puhának fogod érezni a kezeid ahhoz is, hogy megcirógasd őket még a legcsípősebb hidegben is!


vaníliás-almás pite
mennyország a földön! frissen sült vaníliás-almás pite illatú kezekkel biztos, hogy többet akarsz majd! de a védelem ennél a verziónál sem tart kevesebb ideig: kipróbált és tesztelt összetevők kókuszolajjal és shea vajjal adják meg kezeidnek az ápolást és hidratálást, amire a téli hónapokban szükségük van! a 24 órás formula hosszú távú védelmet biztosít kezeidnek, úgyhogy a száraz, repedezett bőrnek esélye sincs! 


Az biztos, hogy meg fogom őket szaglászni, mert nagyon kíváncsi lettem rájuk. :)

 Ti szeretitek az illatosított kézkrémeket?

4 megjegyzés:

  1. Szeretem az essence kézkrémeket, vaníliás-almás pités tetszik a legjobban! nem értem, hogy én miért nem kapom meg mostanában a sajtóanyagot :(

    VálaszTörlés
  2. Bocsánat az offért lányok, de hol lehet jelentkezni sajtóanyagért? :) Köszi a segitséget

    Egyébként biztos hogy fogok egyet venni, szerintem a vaniliás-almás lesz ... De még gondolkozom :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem jövő héten jön majd a csokis :D

    VálaszTörlés
  4. Nina: mióta megvan a gmail-em azóta érnek át hozzám is a dolgok :)
    Velvet FizZ Blog: írj egy e-mailt és ott megbeszéljük a részleteket :)

    VálaszTörlés