2010. november 17.

Szerzeményeim

Kicsit el vagyok havazva a ZH-k írása miatt, de talán még jobban az építkezés miatt, aminek 1 hónapja álltunk neki a párommal. Most minden időmet leköti a suli és a közös otthonunk építése.
A következő dolgokat sikerült beszereznem a Vichy akcióban:
Ezt már évek óta használom és nagyon jó termék. Reggel és este mosom vele az arcom. Nem szárít, jó illatú és nem utolsó szempont az sem, hogy a pattanásaim hónapról hónapra eltűntek. Szóval nekem nagyon jót tett és egy próbát bárkinek megér. Az ára akciósan 2400 Ft. (200ml)


A már szintén jól ismert hidratáló krémem. Csak most tubusos kiszerelésben vettem meg, mert így az ára kedvezőbb volt, mint a tégelyesé.
Az ára 2180 Ft volt akciósan. (40ml)
Ezt a terméket igazából nem terveztem megvenni, de úgy gondoltam, hogy egy próbát megér így akciósan. Nagyon jól tettem, hogy elhoztam. Ez a 2. hét, hogy minden reggel használom és azt kell, hogy mondjam nagyon bevált, nem csillog a T-vonalam mióta használom. Eddig pár óra alatt főleg a homlokomon mindig lefolyt az alapozom, de így kitart egész nap. Nagyon boldog vagyok, hogy kipróbáltam, és ezek után is vásárolni fogom. 30 és 50ml-es kivitelben lehet megvásárolni. Én 50ml-et vettem 3050 Ft-ért.

Ti vásároltatok valamit?Ha igen, mit? Meg vagytok elégedve vele?

1 megjegyzés:

  1. Én csak termékmintákat próbáltam. De egyik el sem voltam annyira megelégedve hogy vásároljak.

    Inkább a természetes összetevőjű krémeket preferálom. (Yves Rocher, Himalaya Herbals...)

    VálaszTörlés