2010. október 20.

Kedvenc hidratálókrémem



















Bár nekem vegyes bőrtípusom van, mégis egy ilyen krém mellett döntöttem. Nagyon sok jót hallottam róla és immáron 2 éve hűséges társam a mindennapokban. :)
Amit érdemes tudni róla:
Kétféle változatban lehet kapni. 
Vichy Aqualia Thermal arckrém Light                         (50ml- tégelyben vagy 40 ml tubusban)         
Aqualia Thermal 24 órán át hidratál, nyugtat és erősít.
Folyamatos hidratálást biztosít, megerősíti az arcbőr ellenálló képességét és nyugtat.

Hipoallergén. Érzékeny bőrűek számára kifejlesztett.Egyedülálló hatóanyag-kombináció: az értékes ásványi anyagokban gazdag Vichy termálvíz megnyugtatja a bőrt, a Hyaluronine Active 2x hatékonyabb hidratációt biztosít, míg a mikrokapszulák csak a sejtek mélyén engedik útjára ezt a két hatóanyagot, így a hidratálás hatékonysága 4x-es.
Vichy Aqualia Thermal arckrém Rich (gazdag)                                               (50ml- tégelyben vagy 40 ml tubusban)                                            Igazából nem tudom, hogy mi is a kettő közötti különbség, mert mindkettőhöz ugyanazt írták hatásként :) és árban is ugyanannyiba kerülnek. A tubusos krém 3000-3500 Ft között mozog, a tégelyes pedig 4500-5000 Ft, attól függően, hogy éppen melyik patikában szerzi be az ember lánya. Én a light-ot használom és nagyon bevált. Hamar beszívódik és nem marad zsíros, ragacsos a bőröm utána. És az illata is nagyon kellemes és nem túl erős.
Ti milyen hidratáló krémet használtok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése