2014. szeptember 22.

The Body Shop Argánolajos díszdoboz

Még az augusztusi debütálásán sikerült lecsapnom erre a luxus dobozkára. Sajnos, én eléggé messze lakom a fővárostól, így mindig eléggé nagy lutri, hogy az adott termék illata tetszeni fog-e, vagy sem. Szerencsére még nem csalódtam, de az igazat megvallva a rendelés előtt mindig nagyon alaposan körülnézek a neten. (Igaz, az illatokat nem érzem a képernyőn.)
 Bár, sajnos jelenleg nem kapható ez a doboz, de én mégis megírnám a termékekről a véleményem, hisz lehet, hogy valakinek ez hozza meg majd az utolsó lökést. És a termékeket egyébként egyenként, viszont meg lehet vásárolni.


2014. szeptember 21.

Essie-Don't Sweater it

Még a Pixiboxban lapult ez a gyönyörű lakk még valamikor nyáron, amikor megláttam, tudtam, hogy nagyon jó barátok leszünk mi a hűvösebb hónapokban, és lám így is lett.



Bár még nem volt szerencsém Essie lakkokhoz, de amióta kipróbáltam ezt a színt, vágyom több színre is a márkától. A tartóssága teljesen jó, nálam 4-5 napot bír ki. Ez a szín már egy rétegben is majdnem teljesen fed, de két rétegben már tökéletes.

Ti hogy álltok ezzel a márkával? Milyen színeket szerettek a hűvösebb hónapokban?

2014. szeptember 5.

A kedvenc nyári parfümöm

Bár arról az oldalról nézve nem túl időszerű a bejegyzés, hogy lassan beköszönt az ősz, én mégis megosztanám veletek a legtöbbet használt, és szinte már el is használt parfümöm, amit egész nyáron nyúztam. Ami nem más mint a Bvlgari Omnia Crystalline.
 

2014. szeptember 4.

Gyertyafüggőség...

Igen, az ember nem is gondolná, hogy ilyen is létezik... Még egész kicsi koromban kezdődött, amikor minden egyes alkalomra gyertyát, vagy párologtatót kértem a családtól, aztán az évek alatt már a barátoktól is azt kaptam ajándékba. Vannak köztük nagyon szépek, különlegesek is amiket nincs szívem a mai napig meggyújtani, inkább díszítsék a lakást, gyönyörködöm bennük.
Igazából nem tudom milyen oknál fogva szerettem beléjük. Szeretem nézni a fényüket, érezni az illatukat, ahogy egy esős, borongós napon betöltik a lakást az illatukkal és a meleg fényükkel.