2011. szeptember 28.

Újdonság előzetes-Avon

A 16-os katalógus újdonsága lesz ez a kollekció. A fantáziámat eléggé birizgálta, így egy kicsit utánanéztem, hogy a valóságban milyen is lesz majd, mert ez a legnagyobb hátránya a katalógusból való rendelésnek.
A katalógusban így néznek ki:

2011. szeptember 22.

Aktivitási nyereményjáték sorozat

Hamarosan elérkezik a blogom 1 éves évfordulója, ebből az alkalomból egy nyereményjáték sorozatot indítok ami két helyen folyik majd, ezzel is megköszönve Nektek, hogy már lassan 1 éve olvastok és kitöltitek a napjaimat :)

Itt a blogon minden héten kisorsolok 1 nyertest aki a legaktívabb volt és kommentet hagyott a bejegyzéseim után. Minden héten új esélyek és új nyeremény vár mindenkire. Ez a játék induljon mától, tehát ettől a bejegyzéstől, és akkor minden csütörtökön éjfélkor lesz a zárás.

A Facebook oldalamon pedig feltöltöm a nyeremény képét amit azok like-oljanak akik szeretnék megnyerni, a sorsolás pedig a like-olók növekedésével következik be. Vagyis jelenleg 315-en olvastok a Facebookon és 25-ösével növekedve sorsolok. Szóval 340-nél, 365-nél, 390-nél... Minél többen like-oltok annál több nyeremény talál gazdára.
Ez a játék is ma kezdődik, amint feltöltöm a képet a nyereményről.

Egy szó mint száz, olvassatok, like-oljatok, kommenteljetek! 

Sok szerencsét mindenkinek!

2011. szeptember 21.

A növényekben rejlő csodaszerek-teafaolaj

Ezzel a bejegyzéssel egy sorozatot szeretnék elindítani, azzal a céllal, hogy felhívjam a figyelmeteket arra, nem kell egyből gyógyszerekhez és mindenféle káros anyagokkal teli kozmetikumokhoz nyúlnunk, ha valami problémánk van, hiszen természetes úton is enyhíthetjük, esetleg megszüntethetjük azt.

Az első alanyom a teafa és a benne rejtőző olaj jótékony hatása.
Maga a teafa nálunk nem őshonos, így az olaja is behozatalra szorul kicsiny hazánkba.



2011. szeptember 19.

Avon extratartós szájfény-teszt

Nagyon kíváncsi voltam erre a megújult termékcsaládra, hogy mennyivel lettek tartósabbak és miben lettek másabbak, mint ezelőtt amikor Perfect Wear néven voltak kaphatóak. Kezdésnek egy szájfényt, egy alapozót és egy stift formájú szemhéjfestéket rendeltem.
Most a szájfényt teszteltem Nektek elsőre. Neverending Nude árnyalatot néztem ki magamnak, bár a nude-hoz semmi köze sincsen, inkább hússzínűnek mondanám így üvegen keresztül.

a katalógusban ilyennek láthatjátok
és ilyen teljes valójában

2011. szeptember 14.

Avon online katalógus 2011/13. kampány

 Mint láthatjátok a katalógus újdonsága a Little Red Dress család, ami a parfümön kívül dekorkozmetikai termékeket is tartalmaz. Én személy szerint a négyes szemhéjpúder két legújabb darabjára vagyok a legkíváncsibb. A csomagolásuk nem a megszokott fekete kompakt, hanem a család minden darabjára a piros szín a jellemző.

2011. szeptember 12.

Fortuna kegyeltje voltam

Méghozzá két nyereményjáték erejéig. Augusztusban Noémi és Viki nyereményjátékán is volt szerencsém nyerni. Amit ez úton is nagyon köszönök, mert minden nagyon tuti, egytől-egyig már rengeteget használtam a termékeket.  :)
Sajnos a nyereményeim egyik darabját sem lehet nálunk kapni, de gondoltam mégis megmutatom Nektek, hiszen már mindenkinek vannak külföldön ismerősei, barátai vagy lehet, hogy ő maga megy külföldre.

csoportkép

Megvannak a nyertesek

Tegnap éjfélkor lezárult a nyereményjátékom. Köszönöm szépen mindenkinek aki jelentkezett rá, remélem ezek után is olvasni fogtok. :)
Akik most nem jártak szerencsével, ne búsuljanak hiszen lesz még játék a blogon és a Facebook oldalamon is.
Akkor jöjjenek a nyertesek, mert mindenki ezt a pillanatot várja a legjobban.

2011. szeptember 10.

Rossmann akció 09.12-09.17

Ma elnéztem Essence ügyben a Rossmannba, de sajnos még mindig nincsenek kint az újdonságok, csak az üres akciós helyeket láttam az állványokon. Remélem hamarosan ide is megérkeznek, mert kinéztem pár dolgot amit be szeretnék szerezni.

A hétfőtől érvényes újságban nagyon jó akciókat találhatunk.


2011. szeptember 9.

Augusztusi kedvencek

Kicsit megkésve, de megmutatom Nektek, hogy milyen termékeket használtam a nyár utolsó hónapjában.


2011. szeptember 7.

Urban Decay Holiday 2011

Amióta megvettem életem első UD palettáját, azóta szerelmes vagyok ebbe a márkába. Igazán jó lenne, ha nálunk is elérhető lenne, mert nem lenne gond hova tenni a spórolt pénzem. :) Lássuk is mivel rukkolnak elő  karácsonyra.


2011. szeptember 4.

Avon gyönygyházfényű körömerősítő-teszt

Mivel a régi, kedvenc körömerősítőm kifogyott, így egyre aktuálisabb lett a kérdés, hogy mivel fogom pótolni ezt az űrt. Már jónéhány katalógus óta szemeztem ezzel a körömerősítővel, de eddig mindig lebeszéltem magam róla. De most eljött az én időm, hiszen az épp aktuális katalógusban 699Ft-ért lehet megrendelni.
Átlagos fekete papírdobozban  érkezett, amit már megszokhattunk az Avon termékeitől.


2011. szeptember 2.

Arual körömlakk-teszt

Az Arualos csomagocskámban helyett kapott a szemhéjpúder mellett egy körömlakk is. A lakknak fantázia neve nincsen, a 11-es számot kapta ami a sötétbordó megfelelője. Az űrtartalma 11ml.
A csomagolása semmi extra, bár engem a lakkok csomagolása nem nagyon tud lenyűgözni, és nem is az alapján vásárolok, inkább a színek és aminőség érdekel.
A kupak kék színű műanyag, rajta aranycsík fut körbe. Az üveg átlátszó, a hátoldalán megtalálhatóak az összetevők.